tua

 

ED Tua Herrgård har lång erfarenhet av personal- och ledarskapsutveckling. Hon är Ekonomie Doktor i Företagsledning och Organisation, med specialisering i Kunskapsledning.

 

Hon är en av världens främsta specialister på ledning av Tyst Kunnande. Mera bredd i hennes kunnande får hon genom tidigare arbete som förskolelärare och daghemsföreståndare. Hennes presentationer inkluderar: Tyst kunskap, Lärande, Kompetensutveckling, Mentorskap, Förändring och Kontinuitetsledning, Olikheter på arbetsplatsen, Coachande ledarskap samt Team och Samarbete.

tuaforelasnig

Tua är en erfaren föreläsare som har utbildat såväl universitetsstuderande som företagsledare och personal inom såväl företag som offentliga sektorn. Internationell erfarenhet har hon som talare på konferenser över hela världen.

 

Hon har också fungerat som expert i kunskapsprojekt inom företag och offentliga sektorn. Hon har en lång arbetserfarenhet och föreläser på svenska, finska och engelska. Hon är en mycket kunnig föreläsare som gärna kryddar sina presentationer med erfarenheter från arbete i förskola, företag och universitet men också från livet som scoutledare och hantverkare.

 

Tua är ICF certifierad BusinessCoach som inom arbetslivet coachar såväl individer som team och grupper.